«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

ONG-urile din Romania se pot promova acum gratuit pe Google.ro

Postata in: Oportunitati de finantare
Data: 2014-02-14

Google a anuntat ca programul Google Ad Grants este disponibil in Romania, incepand de astazi. Prin acesta, compania le ofera organizatiilor non-profit granturi sub forma de reclama AdWords, in valoare 10.000 de dolari pe luna, pentru ca acestea sa-si promoveze initiativele si proiectele pe Google.ro.

Campaniile derulate de ONG-uri in cadrul Google Ad Grants au urmatoarele limitari: bugetul zilnic maxim este de 330 dolari, costul pe click (CPC) maxim este de 2 dolari si sa foloseasca doar campanii bazate pe cuvinte cheie, cu reclame text care vor aparea pe Google.ro.

Pentru a fi eligibile, ONG-urile trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa functioneze si sa deruleze campanii umanitare in conformitate cu legislatia tarii de origine, sa accepte si sa fie de acord cu documentatia solicitata la inscriere, privind nediscriminarea, primirea si utilizarea donatiei si sa aiba un website functional, cu un volum substantial de continut.

Organizatiile care indeplinesc conditiile de eligibilitate se pot inscrie in Google Ad Grants la aceasta adresa.

Sursa articol si foto: gandul.info.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile