«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Premiul pentru Antreprenoriat Sustenabil in 2014

Postata in: Oportunitati
Data: 2014-02-19





"Sustenabilitatea este in mainile noastre" este sloganul Premiului pentru Antreprenoriat Sustenabil (SEA), primul premiu international ce se adreseaza afacerilor sustenabile. Ideea acestui premiu este de a stimula o revolutie a stilului de viata si de a fixa Antreprenoriatul Sustenabil ca model economic al viitorului. Companiile sunt motorul economiei, iar prin promovarea Antreprenoriatului Sustenabil in afacerea lor, pot sa nu mai faca parta din problema, si sa devina parte a solutiei.

Antreprenorul Sustenabil este un antreprenor care a recunoscut o problema sociala si a gasit o solutie care implica o idée inovativa si profitabila de afacere, si facand asta a modelat lumea de astazi si de maine. Premiul SEA este orientat catre companiile si persoanele din toata lumea care traiesc si inteleg "Antreprenoriatul Sustenabil" in cel mai bun sens. Sunt eligibile toate companiile, indiferent de dimensiunea lor, industria sau tara in care activeaza.

Pentru informatii despre modalitatea de aplicare, termen limita si informatii suplimentare, va rugam sa vizitati acest link

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile