«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Institutul de Economie Sociala te vrea in echipa!

Postata in: Stiri IES
Data: 2014-02-26


 

Institutul de Economie Sociala ofera posibilitatea pentru doua persoane de a se implica in echipa IES prin intermediul unui program de internship.

Lansat in 2011, Institutul de Economie Sociala este un program al Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile, care cerceteaza si promoveaza sectorul economiei sociale, un sector cheie ce include organizatii cu caracter socio-economic traditionale cum sunt: asociatii, fundatii, cooperative, case de ajutor reciproc, precum si formele mai noi de economie sociala (intreprinderi sociale si intreprinderi sociale de insertie). 

Echipa Institutului de Economie Sociala crede intr-o economie etica si solidara, in care rezultatele economice si preocuparile sociale si de mediu merg constant mana in mana.

In aceasta perioada, IES organizeaza un program de internship prin care ofera posibilitatea de dezvoltare profesionala pentru doi interni in cercetare si promovare a sectorului economiei sociale.

Te potrivesti profilului nostru?

Institutul de Economie Sociala recruteaza doi interni cu urmatorul profil:

1. Intern  cercetare: Aceasta persoana va fi implicata in activitatile de cercetare si analiza de date legate de conturile nationale si in dezvoltarea Atlasul Economiei Sociale, deruland activitati de documentare, analiza preliminara date, redactare material de background.

2. Intern comunicare: Aceasta persoana va fi implicata in documentare, traducere, redactare si publicarea de materiale pentru site-ul www.ies.org.ro si in activitatile de organizare a evenimentelor Institutului de Economie Sociala.

Ce iti putem oferi?

In cadrul programului de internship iti putem oferi urmatoarele:

Plan personalizat de dezvoltare profesionala in domeniu.
Oportunitatea de a lucra intr-un mediu propice dezvoltarii abilitatilor de cercetare   si prelucrare date.
Oportunitati de participare la evenimente (conferinte, seminarii etc.) din domeniul economiei sociale.
Oportunitatea de implicare si in alte proiecte si programe ale Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile.

Care sunt conditii de lucru?

Programul de internship prevede pentru fiecare pozitie un program de lucru cu o medie de 20 de ore pe saptamana, in regim de voluntariat. Anumite activitati pot fi, de asemenea, realizate si in alt spatiu.

Data limita pentru aplicare este 5 martie 2014.

Mai multe detalii privind programul de internship IES puteti gasi la aceasta pagina.

Internshipul IES are loc in cadrul programului Internshipiada CRIM II dezvoltat de Asociatia Militia Spirituala.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile