«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Termenul-limita de inscriere la Scoala Internationala de vara EMES

Postata in: Oportunitati
Data: 2014-03-25

 

 

Mai sunt trei zile pina la termenul de inscriere la cel mai important eveniment international dedicate antreprenoriatului social, intreprinderii sociale si economiei sociale ce va avea loc in 2014, in Romania!

Scoala Internationala de vara EMES in domeniul economiei sociale, eveniment organizat de catre Universitatea de Vest Timisoara in perioada 29 iunie – 3 iulie 2014, este un eveniment academic prestigios care constituie o premiera pentru tarile din Centrul si Estul Europei.

EMES (International Research Network), ca asociatie profesionala academica, este cea mai vizibila organizatie internationala ce activeaza in domeniul teoriei si practicii intreprinderii sociale. Sub umbrela ei a fost elaborata cea mai cunoscuta si utilizata definitie a intreprinderii sociale si o consistenta literatura dedicata acesteia, respectiv conceptelor sale complementare: antreprenoriatul social si economia sociala.

Evenimentul doreste sa stimuleze cercetarea doctorala romaneasca in domeniile antreprenoriatului social, intreprinderii sociale, economiei sociala si inovatiei sociale. Prin expunerea internationala catre remarcabile personalitati academice, evenimentul reprezinta o oportunitate extraordinara pentru mediul academic din Romania.

Candidatii, studenti doctoranzi, sunt incurajati sa abordeze urmatoarele teme dintr-o perspectiva multidisciplinara: sociologie, psihologie, asistenta sociala, management, marketing, economie, stiinte politice, administratie publica, drept, antropologie, filozofie, etc.

Termenul final de depunere on-line a aplicatiilor este 28 martie 2014.

Detalii privind desfasurarea scolii de vara sunt disponibile la aceasta pagina.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile