«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Doua proiecte finantate prin Fondul pentru Inovare Civica au fost premiate la Gala Premiilor Participarii Publice

Postata in: Oportunitati de finantare
Data: 2014-03-31

 

 

Sub genericul "Participarea publica fara corset" ,in cadrul celei de-a V-a editii a Galei Premiilor Participarii Publice, ce a avut loc pe 27 martie, Centrul de Resurse pentru Participare Publica a premiat initiative care au demonstrat ca participarea publica poate duce la rezultate durabile pentru comunitate.

Doua dintre aceste initiative au fost posibile prin sustinerea Fondului pentru Inovare Civica, mecanismul de finantare propriu al Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile:

  • Grupul Ecologic de Colaborare Nera a derulat proiectul "Advocacy pentru combaterea activitatilor ilegale in Parcul Natural Portile de Fier"  pentru care a primit premiul "Guvernul trece, portile raman".
  • Asociatia "Mioritics" a derulat proiectul "Salvarea Mocanitei de pe Valea Hartibaciului" pentru care a primit premiul "Mocanita de la capatul tunelului".

Prin Fondul pentru Inovare Civica, FDSC isi doreste sa sprijine initiativele si actiunile civice, sa responsabilizeze si sa creasca participarea activa a cetatenilor pentru a contribui la dezvoltarea comunitatii.

Mai multe detalii despre Gala premiilor participarii publice, editia 2014, sunt disponibile la aceasta pagina.

Mai multe detalii despre Fondul pentru Inovare Civica sunt disponibile la aceasta pagina.

Articol preluat de pe www.stiriong.ro

sursa foto: aici

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile