«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Curs gratuit de Antreprenor in Economie sociala

Postata in: Oportunitati
Data: 2014-05-22


Fundatia "Alaturi de Voi" Romania va invita sa va inscrieti la cursul de formare "Antreprenor in economie sociala", ce va avea loc in perioada 5 - 8 iunie 2014 la Hotel Majestic, Iasi.

Cursul este realizat in cadrul proiectului "Construim durabil prin economie sociala", derulat in parteneriat cu DGASPC Iasi si co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa.

Obiectivul cursului: Dezvoltarea de abilitati practice in vederea infiintarii/gestionarii de structuri de economie sociala, in special unitati protejate autorizate.

Cursul se adreseaza reprezentantilor ONG-urilor/institutiilor care au ca obiect de activitate integrarea socio-profesionalã a persoanelor din categori defavorizate, in special persoane cu dizabilitati si care au infiintate structuri de economie sociala (ateliere de terapie ocupationala/ateliere protejate/unitati protejate) sau doresc sa dezvolte astfel de programe de economie sociala.

Pot participa reprezentantii ONG-urilor, institutiilor publice, unitatilor protejate din Romania, care nu au mai participat pana in prezent la activitati/cursuri similare derulate de catre Fundatia "Alaturi de Voi"

Romania. Selectia persoanelor admise la curs va fi realizata in functie de acest criteriu si de motivatia solicitantului.

Costurile de transport nu sunt acoperite de catre organizatori!

Numarul de locuri disponibile - 20 de persoane/curs din toata tara.

Termen limita de inscriere - 27 mai 2014, ora 16.00

Inscrierea se face completand formularul acesta si expediindu-l pe adresa de mail: manuela.iftimoaei@alaturidevoi.ro.

Documente decesare la inceperea cursului (in cazul in care veti fi selectati): copie carte de identitate; adeverinta de salariat - de la organizatia/ institutia la care lucrati - un exemplar in original (dupa modelul acesta).

Persoanele selectate vor primi un mail de confirmare pe data de 29 mai 2014

Mai multe detalii legate de organizarea si desfasurarea cursului gasiti aici.

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile