«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Fundatia Schwab pentru Antreprenoriat Social este in cautare de antreprenori sociali remarcabili

Postata in: Oportunitati
Data: 2014-07-04


Castigatorii se vor alatura comunitatii de antreprenori sociali ai Fundatiei Schwab - una dintre cele mai remarcabile comunitati  de antreprenori sociali la nivel mondial, unde se impartatesc cunostinte, experiente si exemple de bune practici. De asemenea, castigatorii pot beneficia de cunostinte de ultima ora in domenii ce vizeaza planificarea, managementul si comunicarea intr-o intreprindere sociala,precum si in alte domenii pe care le considera esentiale pentru imbunatatirea performantei lor.

Castigatorii vor avea acces la intalnirile Forumului Economic Mondial (organizatie-sora a Fundatiei Schwab) si vor beneficia de o platforma unica, unde se pot implica si pot intra in contact cu lideri si reprezentanti ai guvernelor, ai mediului corporatist, ai societatii civile si ai mass-media.

Pentru a aplica sau pentru a afla mai multe informatii referitoare la procesul de selectie, criterii si beneficii, accesati pagina: http://www.schwabfound.org/content/global-selection

Deadline: 15 iulie 2014

Pentru informatii suplimentare contactati global@schwabfound.org.

Sursa foto: aici.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile