«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

 

Termeni si conditii www.ies.org.ro

Daca utilizati serviciile si produsele oferite de site-ul www.ies.org.ro inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos:

Redactia ies.org.ro poate schimba continutul portalului in orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra ori catre terte persoane.

Continutul site-ului este destinat uzului personal, fara scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate (incluzand, dar fara a se limita la, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video - generic numite continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Materialele si informatiie prezente in acest site pot fi multiplicate si diseminate fara acordul FDSC in urmatoarele conditii:

* multiplicatorul nu urmareste un scop comercial

* intodeauna se va mentiona vizibil sursa www.ies.org.ro

FDSC nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din Continut in orice mediu.

Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de FDSC in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. FDSC isi rezerva dreptul de a modifica, sterge orice mesaj postat pe site, intrepretat la discretia FDSC ca fiind abuziv, defaimator, obscen ori de natura a aduce vreo atingere unui drept legal protejat.

Utilizarea site-ului reprezinta faptul ca declarati si sunteti de acord cu publicarea de catre FDSC a unui Continut, stabilit pe baza unor criterii proprii, Continut ce poate fi interpretat ca fiind publicat, prezentat intr-o maniera care sa nu fie conforma cu dorintele dumneavoastra. Intr-un astfel de caz, raspunderea FDSC nu poate fi retinuta.

Accesul la continutul online al site-ului www.stiriong.ro este liber.

Pentru optiunea “Login / Inregistrare”, utilizatorului i se va cere sa ofere datele sale de contact. Formularul (formularele) de inregistrare contin informatii de contact detaliate ale utilizatorului (numele complet, compania, telefonul mobil, adresa de e-mail).

Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca un newsletter de la www.ies.org.ro prin accesarea link-ului „Dezabonare” din newsletter.

Fundația pentru Dezvoltarea SocietatiiCivile (FDSC) prelucrează dateledumneavoastră cu caracter personal nume, prenume, telefon, e-mail, cu ocazia inregistrarii ca si utilizator. Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare creearii contului de utilizator. Refuzul dvs. determină imposibilitatea inregistrarii ca si utilizator pe portalul www.ies.org.ro.

Informaţiile înregistrate sun t destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: parteneri contractuali și autorități și instituții publice în condițiile legii.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie, de opoziție asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Octavian Rusu - consilier juridic - pe adresa operatorului sau la adresa de e-mail octavian.rusu@fdsc.ro.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

 

 

 

 


ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile