«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Institutul de Economie Sociala va participa la Ziua europeana a concurentei si competitivitatii in Romania, editia a VII-a

Postata in: Stiri IES
Data: 2011-11-17

Ancuta Vamesu, Coordonator economie sociala in cadrul Institutului de Economie Sociala, va vorbi despre economia sociala in cadrul Zilei europene a concurentei si competitivitatii in Romania, ce va avea loc in data de 24 noiembrie, la Centrul ArCuB.

Evenimentul este organizat de Fundatia EuroLink, Mastermind Communications, Centrul ArCuB si Centrul Regional de Excelenta FuturICT. Editia din acest an are tema "Globalizare, Criza sau relansare prin INOVARE? Noi Oportunitati in Regiunea Dunarii - Bazinul Marii Negre" si va aduce in fata participantilor specialisti care provin atat din institutii publice, companii cat si din organizatii neguvernamentale.

Cateva dintre numele sonore care vor lua cuvantul in cadrul Zilei europene a concurentei si competitivitatii in Romania sunt: Viorel Ardeleanu - Ministerul Afacerilor Externe, Presedintele fondator al Consiliului Concurentei - Viorel Munteanu, Cristian Sima - SIBEX, Prof. Univ. Dr. Petre Prisecaru de la Institutul de Economie Mondiala - Dan Popa, analist financiar la HotNews, Miroslav Tascu-Stavre - Presedintele Institutului Verde si Ancuta Vamesu, in calitate de reprezentant al Institutului de Economie Sociala (IES).  

Ancuta Vamesu va fi prezenta la Workshopul intitulat "MALL-ul de idei, solutii si finantari", care va avea loc intre orele 16:00-17:30, la Sala de Teatru a Centrului ArCuB si va dezbate urmatoarele trei teme, impreuna cu participantii:

  • Cum aplicam Managementul si strategiile inovarii intreprinderii in "noua economie"?
  • Oportunitati de finantare prin Flagship-ul FuturICT - "Knowledge Accelerator" - DG Enterprise, Comisia Europeana
  • Solutii de finantare pentru Strategia UE a Regiunii Dunarii (SUERD)

Puteti sa va inscrieti la eveniment si sa aflati mai multe detalii AICI.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile