«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Ultima zi de inscrieri la seminarul Asociatiile de agricultori si composesoratele de paduri - actori cheie ai economiei sociale din mediul rural

Postata in: Stiri IES
Data: 2012-06-08

 

Institutul pentru Cercetarea Calitatii Vietii al Academiei Romane (ICCV) si Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile, organizeazaseminarul "Asociatiile de agricultori si composesoratele de paduri - actori cheie ai economiei sociale din mediul rural" care va avea loc in 12 iunie 2012, cu incepere de la ora 10:30, in Bucuresti, la sediul ICCV.

In cadrul acestui seminar vor fi facute publice rezultatele primei anchete de teren reprezentative la nivel national in randul asociatiilor de fermieri si a celor de proprietari de paduri, obsti si composesorate din Romania. Concluziile preliminare ale studiului ICCV vor fi punctul de pornire al unei dezbateri cu privire la rolul si locul acestor organizatii ca actori cheie ai economiei sociale necesari, mai ales in aceasta perioada marcata de stagnare economica, si modalitatile de sprijinire a dezvoltarii acestui sector in Romania.   

In cadrul seminarului vor fi dezbatute impreuna cu vorbitorii invitati, urmatoarele subiecte: starea actuala a sectorului asociativ al agricultorilor din Romania, provocarile, obstacolele si oportunitatile cu care se confrunta si posibile solutii, inclusiv politici publice care ar putea stimula dezvoltarea sectorului. 

Agenda este disponibila AICI.

Va rugam sa confirmati disponibilitatea dvs. de participare la acest eveniment pana la data de 8 iunie 2012, completand formularul de inscriere disponibil AICI

La seminar pot participa maxim 50 de persoane, in ordinea solicitarilor.

Pentru detalii va sta la dispozitie Ruxandra Palade, organizator evenimente,  ruxandra.palade@fdsc.ro, 0753.220.110 (in cursul saptamanii, intre orele 9:00 si 17:30).

 

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului "Prometeus - promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene" (ID 57676), implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in parteneriat cu Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii, Universitatea Bucuresti - Facultatea de Sociologie, European Research Institute on Cooperative and Social Enterprises si Centrul National de Pregatire in Statistica si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in Oameni!"

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile