«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Proiectul de Lege a Antreprenorului Social din nou pe masa de lucru a Camerei Deputatilor

Postata in: Noutati legislative
Data: 2012-10-22

Proiectul de Lege a Antreprenorului Social este repus in dezbaterea Comisiei pentru Politica Economica, Reforma si Privatizare. Astfel, maine 23 octombrie 2012, in cadrul sedintei care va avea loc incepand cu ora 14.00 se propune dezbaterea si avizarea in fond a acestui proiect legislativ. Puteti consulta ordinea de zi a sedintei Comisiei tehnice la aceasta pagina.

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile a primit astazi invitatia de a participa la aceasta intalnire. Invitatia venita pe adresa FDSC o puteti consulta la aceasta pagina.

Va reamintim ca in data de 15 noiembrie 2011 proiectul de Lege a Antreprenorului Social a fost retras la comisia de fond din Camera Deputatilor in timpul sedintei de plen a Camerei in cadrul careia urma sa fie supus votului final. 

Fundatia pentru Dezvoltarea Sociatatii Civile a coordonat un amplu demers impotriva proiectului Legii Atreprenorului Social, proces sustinut de aproximativ 140 de organizatii din toata tara.

Mai multe informatii despre demersul impotriva Legii Antreprenorului Social puteti gasi la aceasta pagina.

Va vom tine la curent cu dezbaterea privind proiectul de lege.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile