«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Prezentare video: "Scoala de Antreprenoriat in Economie Sociala"

Postata in: Stiri IES
Data: 2012-03-08

Iti place provocarea?
Vrei sa fii de folos comunitatii in care traiesti?
Ai o idee de afacere care sa fie in folosul comunitatii, dar nu stii cum sa o dezvolti?
Esti deja un actor implicat in dezvoltarea comunitatii locale, dar vrei sa afli mai multe informatii despre economia sociala?

Ancuta Vamesu, coordonator Economie Sociala in cadrul Institutului de Economie Sociala, te invita la "Scoala de Antreprenoriat in Economie Sociala".

Va invitam sa vizionati aici clipul de prezentare pentru Scoala de antreprenoriat in Economie Sociala


Incepand din data de 2 martie 2012, Institutul de Economie Sociala a lansat programul de formare si consultanta "Scoala de Antreprenoriat in Economie Sociala", care are ca scop dezvoltarea intreprinderilor sociale, este un program gratuit destinat unui numar de 120 de actuali sau viitori manageri din organizatiile economiei sociale si este sustinut de formatori instruiti in cadrul prestigiosului Institut EURICSE (European Research Institute for Cooperatives and Social Entreprises) din Trento, Italia.

Programul isi propune sa fie o scoala de noi lideri pentru economia sociala din Romania si sa faciliteze schimbul de experienta in domeniul activitatilor economice cu scop social in cadrul unui laborator - comunitate de practica si inovare in acest domeniu.

Informatii privind inscrierea si selectia la acest curs si perioada de desfasurare le puteti gasi la aceasta sectiune.
Pentru mai multe detalii va invitam sa o contactati pe Silvia Misu, coordonator formare IES, email silvia.misu@fdsc.ro.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile