«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

NESsT lanseasa Competitia pentru Intreprinderi Sociale 2015

Postata in: Oportunitati de finantare
Data: 2015-02-10



NESsT lanseasa Competitia pentru Intreprinderi Sociale 2015, competitie co-finantata de Elvetia prin intermediul Programului de Cooperare Elvetiano-Roman pentru reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene extinse (mai multe detalii la www.swiss-ontribution.ro).

Ii invitam sa aplice si sa participe in aceasta competitie pe toti cei interesati sa lanseze sau sa extinda o intreprindere sociala cu potential semnificativ de crestere si replicare, inclusiv organizatiile care au deja un plan de afaceri sau o intreprindere sociala functionala.

Candidatii care vor intra in competitie vor dezvolta, cu sprijinul NESsT si a partenerilor sai, un un plan de afaceri solid, cat si capacitatea proprie de a conduce intreprinderea sociala pe parcursul a 4 luni. In acest proces ne asteptam ca participantii sa-si asume riscurile aferente infiintarii sau dezvoltarii intreprinderii sociale.

In cadrul competitiei vor fi acordate si finantari nerambursabile cu valoare totala de pana la 30.000 de euro (finantare asigurata de UniCredit Foundation) pentru maxim 5 intreprinderi sociale.

Mai jos gasiti linkuri catre principalele documente privind competitia:

- Comunicat de presa - Competitia NESsT pt Intreprinderi Sociale 2015

- Formular de aplicare - Competitia NESsT pentru IS 2015

- NESsT 2015 - Anuntul competitiei

- NESsT 2015 - Ghidul Aplicantului

- NESsT 2015 - Intrebari frecvente

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile