«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Oportunitati

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri arhivate
 1  2  3  4 
Stiri pe pagina
Data: 2013-03-28 postata in: Oportunitati
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, impreuna cu Fundatia pentru Parteneriat si Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi organizeaza in perioada 18 - 19 aprilie 2013, la Bucuresti, Conferinta de lansare in Romania a Fondului ONG, parte a Mecanismului Financiar al Spatiului Economic European 2009 - 2014.
Data: 2013-03-15 postata in: Oportunitati
Economics Education and Research Consortium (EERC) a lansat de curand competitia sa de granturi pentru proiecte de cercetare, editia primavara 2013.
Data: 2013-03-12 postata in: Oportunitati
Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, in calitate de partener, organizeaza cea de-a doua Conferinta Interregionala in cadrul proiectului MESSE "Mecanism pentru intarirea sinergiei si sustenabilitatii in randul intreprinderilor", finantat prin Programul INTERREG IVC 2007-2013, Axa prioritara: Inovare si economia cunoasterii, Domeniul de interventie: Antreprenoriat si IMM-uri.
Data: 2013-03-12 postata in: Oportunitati
Instituit de catre Banca Europeana de Investitii in 2012, Turneul Inovarii Sociale (Social Innovation Tournament) este initiativa cea mai importanta a programului social al acesteia. Turneul cauta sa promoveze ideile inovatoare si sa identifice sau sa recompenseze oportunitatile care promit beneficii sociale substantiale sau care demonstreaza ca sunt bune practici si au rezultate tangibile, masurabile.
Data: 2013-03-07 postata in: Oportunitati
Revista Calitatea Vietii publica un numar special dedicat intreprinderilor sociale in iunie 2013. Scopul principal al acestui numar este acela de a analiza intreprinderile sociale din perspectiva oportunitatilor si constrangerilor de dezvoltare ale acestora.
Data: 2013-03-07 postata in: Oportunitati
In perioada 20-22 martie 2013 se va desfasura la Bacau cursul gratuit de formare in antreprenoriat social "Competente antreprenoriale in economie sociala". Cursul este organizat de Centrul pentru Analiza si Dezvoltare Institutionala - CADI Eleutheria, in colaborare cu Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP Romania), Guvernul Romaniei - Departamentul pentru Relatii Interetnice (DRI) si Alianta Civica a Romilor din Romania (ACRR).
Data: 2013-03-06 postata in: Oportunitati
Decidenti publici in domeniul economiei globale, institutii financiare si decidenti politici se vor intalni la Paris pentru a discuta despre antreprenoriatul social in cadrul evenimentului intitulat "Impact2".
Data: 2013-03-05 postata in: Oportunitati
Asociatia Alternative Sociale va invita sa va inscrieti la unul din cele doua cursuri de formare in ocupatia "Formator", cu aplicatie in domeniul economiei sociale. Primul curs va avea loc in perioada 25-29 martie 2013, iar al doilea in perioada 2-6 aprilie 2013 la Iasi, ambele fiind sustinute de experti ai Fundatiei "Alaturi de Voi" Romania.
 1  2  3  4 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile