«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Oportunitati

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri arhivate
 1  2  3  4 
Stiri pe pagina
Data: 2014-01-23 postata in: Oportunitati
In urma Conferintei Social Entrepreneurs - Have your say, din 16 si 17 ianuarie 2014 de la Strasbourg, s-a adoptat Declaratia care precizeaza calea de urmat pentru sectorul antreprenoriatului social la nivelul Uniunii Europene pentru urmatorii ani. Dorim ca aceasta Declaratie sa fie asumata si de catre autoritatile romane si transpusa in politici coerente si in tara noastra.
Data: 2014-01-22 postata in: Oportunitati
Dupa trei editii de succes ale scolilor de vara doctorale EMES, la Universitatea din Corsica (Franta), in 2008, Universitatea Roskilde (Danemarca) in 2010, si Universitatea din Trento (Italia) in 2012, a patra editie va avea loc la Timisoara (Romania ) in iulie 2014.
Data: 2013-12-19 postata in: Oportunitati
Programul Erasmus pentru Tineri Antreprenori este un program de schimb transfrontalier care le ofera antreprenorilor aspiranti sansa de a invata de la antreprenori cu experienta care conduc mici afaceri in tarile participante.
Data: 2013-12-11 postata in: Oportunitati
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile lanseaza al doilea Apel pentru cereri de finantare din cadrul Fondului pentru Relatii Bilaterale. Prin intermediul acestuia, organizatiile neguvernamentale din Romania sunt sprijinite in cautarea de parteneri din statele donatoare (Norvegia, Islanda si Liechtenstein), dezvoltarea de parteneriate sustenabile si pregatirea viitoarelor aplicatii de proiecte depuse in cadrul Fondului ONG.
Data: 2013-12-05 postata in: Oportunitati
Ca parte a activitatii sale desfasurate in scopul cresterii eficientei eforturilor de dezvoltare, Initiativa Internationala pentru Evaluarea Impactului, sau 3ie, face un apel pentru propuneri de finantare a evaluarii impactului interventiilor care au avut ca scop cresterea transparentei si responsabilitatii in gestionarea resurselor naturale neregenerabile precum petrol, gaz si minerale.
Data: 2013-12-04 postata in: Oportunitati
Reteaua Candiana de Cercetare a Cooperativelor pregateste pentru anul 2014 o editie speciala a Jurnalului de Management al Cooperativelor si a Jurnalul de Contabilitate si Raportare a Cooperativelor.
Data: 2013-11-06 postata in: Oportunitati
Premiul RSI isi propune sa recompenseze firmele private din Romania care au intreprins eforturi pentru a-si imbunatati impactul pozitiv in domeniile mediului, social si economic. Prima editie a PREMIULUI va fi organizata cu ocazia Topului National al Firmelor 2013.
Data: 2013-10-01 postata in: Oportunitati
Ideile cu "ceva in plus" sunt sustinute in continuare de Petrom si premiate in Tara lui Andrei. Pana pe 14 octombrie poti inscrie proiecte care schimba in bine viata comunitatii tale si ii inspira pe cei din jur in "Idei din Tara lui Andrei"!
Data: 2013-08-08 postata in: Oportunitati
In timpul celei de-a doua runde PACT pentru COMUNITATE (aprilie 2013 - martie 2014), Fundatia PACT va finanta si oferi servicii de facilitare, instruire si consultanta catre aproximativ 12 proiecte si initiative de antreprenoriat social cu o suma totala de approximativ 40.000 USD.
Data: 2013-08-02 postata in: Oportunitati
Programul national pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului isi propune sa stimuleze dezvoltarea micii industrii din Romania si, in general, sa protejeze meseriile care presupun un numar
Data: 2013-07-12 postata in: Oportunitati
Fundatia Soros Romania lanseaza o competitie de proiecte pentru asistenta financiara si profesionala acordata intreprinderilor sociale infiintate prin intermediul Fondului Social European (FSE), cu conditia ca acestea sa contribuie direct la incluziunea sociala a romilor.
Data: 2013-07-05 postata in: Oportunitati
Va simtiti motivati sa puneti pe picioare o intreprindere sociala care rezolva o problema a comunitatii in care traiti? Doriti sa dezvoltati o intreprindere sociala deja existenta, pentru a-i creste impactul? Va reamintim ca pe data de 6 iunie 2013 a fost lansata cea de-a IV-a Competitie NESsT pentru Intreprinderi Sociale, organizata de catre Fundatia NESsT Romania, in parteneriat strategic cu Romanian-American Foundation si cu sustinerea Citi Romania.
Data: 2013-06-06 postata in: Oportunitati
Aveti o idee de intreprindere sociala sau ati pus deja pe picioare o intreprindere sociala si doriti sa o dezvoltati? NESsT a lansat astazi Competitia NESsT pentru Intreprinderi Sociale 2013.
Data: 2013-06-03 postata in: Oportunitati
Ideile cu "ceva in plus" sunt premiate in Tara lui Andrei. Pana pe 24 iunie pot fi inscrise proiecte care rezolva problemele comunitatii in care locuiti in competitia "Idei din Tara lui Andrei". Petrom acorda finantari totale in valoare de 160.000 euro. Cele mai bune proiecte vor fi finantate pentru a deveni realitate.
Data: 2013-04-17 postata in: Oportunitati
Fundatia PACT lanseaza a doua runda a programului de finantare PACT pentru COMUNITATE dedicat comunitatilor mici din sudul Romaniei. Prin PACT pentru COMUNITATE, Fundatia PACT isi propune sa contribuie la producerea unor schimbari pozitive si de lunga durata in comunitatile in care lucreaza; sa contribuie la crearea de comunitati puternice si solidare, construind capacitatea membrilor acestora de a lua initiativa si a se asocia pentru a imbunatati conditiile de trai si calitatea vietii pentru intreaga comunitate, valorificand responsabil resursele locale.
Data: 2013-04-16 postata in: Oportunitati
Cursul Societal ofera formare pentru "managementul responsabil de proiect". Participantii care isi vor insusi cu succes aceasta metoda vor face parte dintr-o retea nationala intitulata Managerii Societali. Acestia vor avea drept scop comun promovarea Responsabilitatii Sociale si, concret, aplicarea metodei Societal in proiectele desfasurate de ONG-uri.
Data: 2013-04-08 postata in: Oportunitati
In perioada 24-28 aprilie 2013, K Consulting Management and Coordination organizeaza o sesiune de formare pentru ocupatia Formator cod COR 242401, in cadrul proiectului Romano Cher - Casa Romilor, proiect finantat FSE. Cursul se adreseaza persoanelor care fac parte din echipa de management a unei intreprinderi sociale, care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de prezentare si comunicare si care vor sa invete cum sa creeze si sa livreze un program de formare.
Data: 2013-04-05 postata in: Oportunitati
Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP Romania), in colaborare cu Guvernul Romaniei - Departamentul pentru Relatii Interetnice (DRI), Fundatia Centrul pentru Analiza si Dezvoltare Institutionala (CADI Eleutheria) si Alianta Civica a Romilor din Romania (ACRR) anunta lansarea competitiei de idei de afaceri sociale, ce are ca scop sustinerea infiintarii si dezvoltarii a doua intreprinderi sociale care se adreseaza comunitatilor de romi din Romania.
Data: 2013-03-29 postata in: Oportunitati
Evenimentul este organizat in cadrul proiectului "Economia sociala, o solutie pentru mediul inconjurator", initiat si coordonat de Asociatia Salvati Dunarea si Delta in parteneriat cu Eco-Rom Ambalaje.
Data: 2013-03-28 postata in: Oportunitati
Odata cu apropierea sarbatorilor Pascale se intensifica si cautarea pentru daruri graitoare si de suflet pentru cei din jurul nostru. Dincolo de semnificatia religioasa, aceasta perioada de dinainte de sarbatori a devenit un preambul al cautarii celor mai interesante cadouri pe care sa le oferiti celor dragi, apropiatilor, angajatilor sau clientilor. De aceea, afacerile sociale din Romania s-au pregatit special pentru voi la prima editie a Targului de Paste al Afacerilor Sociale - "Gifts from the Good". Veti intalni atat mestesugul si pasiunea unor oameni de valoare, cat si investitia sufleteasca pe care ei o aduc in comunitatile pe care le sprijina.
 1  2  3  4 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile