«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Oportunitati de finantare

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri arhivate
 1  2 
Stiri pe pagina
Data: 2014-03-26 postata in: Oportunitati de finantare
In 4 martie 2014 au fost anuntati castigatorii celei de-a IV-a Competitie NESsT pentru Intreprinderi Sociale, organizata de catre Fundatia NESsT Romania, In parteneriat strategic cu Romanian-American Foundation, cu sustinerea Citi Romania, The CVC Capital Partners Foundation under the aegis of Fondation de Luxembourg si Unicredit Foundation.
Data: 2014-03-25 postata in: Oportunitati de finantare
Ministerul Fondurilor Europene, printr-o scrisoare transmisa Coalitiei ONG pentru Fonduri Structurale, anunta lansarea apelului pe DMI 6.1 Dezvoltarea Economiei Sociale in perioada urmatoare de catre AMPOSDRU.
Data: 2014-03-24 postata in: Oportunitati de finantare
L-am intrebat pe Ioan Agapi Director al Federatiei Agricultorilor de Munte "Dorna" (FAMD) ce crede despre modul in care se vor introduce in Romania fondurile mutuale de asigurari detinute de agricultori.
Data: 2014-03-19 postata in: Oportunitati de finantare
Ministerul Fondurilor Europene a publicat in data de 17 martie 2014 cea de-a doua versiune actualizata a Acordului de Parteneriat 2014-2020, in scopul consultarii publice cu partenerii de dialog. Prima versiune a Acordului de Parteneriat a fost publicata la inceputul lunii februarie 2014. Intre timp, in urma discutiilor cu serviciile Comisiei Europene si in urma consultarii publice, documentul a fost actualizat.
Data: 2014-03-17 postata in: Oportunitati de finantare
Impact Hub Bucuresti si Fundatia ERSTE lanseaza editia din 2014 a Social Impact Award, competitia de antreprenoriat social pentru studentii din Romania. Initiativa se desfasoara anul acesta in 8 tari europene, Austria, Cehia, Croatia, Elvetia, Grecia, Romania, Rusia si Slovacia.
Data: 2014-03-17 postata in: Oportunitati de finantare
Fundatia Soros Romania lanseaza Competitia de idei pentru inovare sociala "Serendino - unde dai si unde crapa!", o competitie ce sustine inovatia in domeniul antrepenoriatului social.
Data: 2014-03-09 postata in: Oportunitati de finantare
Luni, 10 martie a.c., Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) lanseaza cererea anuala de propuneri de proiecte din cadrul Fondului pentru Inovare Civica. Acesta este un instrument de finantare adresat organizatiilor neguvernamentale dezvoltat de FDSC si sustinut financiar de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe si donatori privati din Romania, reprezentati in special de sectorul de afaceri prin urmatoarele companii responsabile social: OMV PETROM si Raiffeisen Bank.
Data: 2014-02-27 postata in: Oportunitati de finantare
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a publicat versiunea consultativa a primelor fise pentru masurile de finantare a investitiilor din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020
Data: 2014-02-21 postata in: Oportunitati de finantare
Ministerul Fondurilor Europene a publicat prima versiune a Programului Operational Regional 2014-2020 (versiune sinteza) si Strategia Nationala pentru Dezvoltare Regionala 2014-2020 detalii la aceasta pagina. In cadrul acestui Program se prevede inclusiv sprijin pentru economia sociala.
Data: 2014-02-14 postata in: Oportunitati de finantare
Google a anuntat ca programul Google Ad Grants este disponibil in Romania, incepand de astazi. Prin acesta, compania le ofera organizatiilor non-profit granturi sub forma de reclama AdWords, in valoare 10.000 de dolari pe luna, pentru ca acestea sa-si promoveze initiativele si proiectele pe Google.ro.
Data: 2014-01-24 postata in: Oportunitati de finantare
Dupa cum mentionam la finalul anului 2013, Institutul de Economie Sociala doreste ca in acest an sa abordeze noi teme pentru finantarea antreprenoriatului si economiei sociale, cum ar fi microfinantarea si crowdfunding-ul. In acest sens, IES a devenit unul dintre suporterii platformei de crowdfunding PotsiEu.ro, platforma care isi propune finantarea, in mod special, a initiativelor de antreprenoriat social.
Data: 2014-01-24 postata in: Oportunitati de finantare
IES a devenit unul dintre suporterii platformei de crowdfunding PotsiEu.ro, platforma care isi propune finantarea, in mod special, al initiativelor de antreprenoriat social. Aceasta initiativa vine in contextul diverfisicarii temelor abordate si propunerii de surse alternative pentru finantarea antreprenoriatului si economiei sociale
Data: 2014-01-17 postata in: Oportunitati de finantare
O noua sursa de finantare a initiativelor de antreprenoriat social, inclusiv formare, este disponibila prin noul program ERASMUS +.
Data: 2014-01-15 postata in: Oportunitati de finantare
Fundatia United Way Romania invita organizatiile neguvernamentale sa completeze scrisori de intentie pentru finantarea unor proiecte din domeniile educatiei, sanatatii sau integrarii socio-profesionale a persoanelor dezavantajate.
Data: 2014-01-14 postata in: Oportunitati de finantare
Fundatia VELUX va invita miercuri 29 Ianuarie 2014, incepand cu 9.30, sa participati la prezentarea Programului International de Finantare in Domeniul Social. Intalnirea va avea loc incepand cu ora 09.30, iar locatia va fi comunicata ulterior.
 1  2 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile