«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Stiri IES

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri arhivate
 1  2  3  4  5  6  7 
Stiri pe pagina
Data: 2012-11-19 postata in: Stiri IES
In data de 8 noiembrie 2012, Institutul de Economie Sociala a organizat un eveniment cu ocazia lansarii Ghidului Managerului de Intreprindere Sociala, seminarul Managementul Intreprinderii Sociale, la care au participat aproximativ 35 de persoane.
Data: 2012-11-14 postata in: Stiri IES
Maine, 15 noiembrie 2012, va avea loc cea de a doua editie a Conferintei Nationale a Economiei Sociale, "Spre o economie a solidaritatii". Evenimentul organizat de catre Institutul de Economie Sociala, centru de excelenta in cercetare si formare in acest domeniu, va avea loc la Hotel Marshal Garden, aflat pe Calea Dorobantilor, nr. 50 B, sector 1, Bucuresti. Inca de la prima sa editie, Conferinta si-a propus sa contribuie la o mai buna intelegere a rolului economiei sociale in dezvoltarea locala, in crearea de locuri de munca si in incluziunea sociala, financiara si economica. In cadrul conferintei, va fi lansat Atlasul Economiei Sociale, editia 2012, care va include cele mai recente date statistice economice si financiare ale sectorului si tendintele momentului.
Data: 2012-11-07 postata in: Stiri IES
Evenimentul se va derula pe parcursul unei zile şi va avea loc in București, pe data de 15 noiembrie, la Hotel Marshal Garden, Calea Dorobantilor nr. 50 B, sector 1. In cadrul evenimentului va fi lansat si Atlasul Economiei Sociale, editia 2012, care va include cele mai recente date statistice economice si financiare ale sectorului si cele mai recente tendinte inregistrate in Romania.
Data: 2012-11-02 postata in: Stiri IES
Institutul de Economie Sociala va invita la seminarul Managementul Intreprinderii Sociale, organizat la sediul FDSC joi, 8 noiembrie 2012, incepand cu 14.00.
Data: 2012-11-01 postata in: Stiri IES
Pe 15 noiembrie va avea loc la Bucuresti cea de a doua editie a Conferintei Nationale a Economiei Sociale, "Spre o economie a solidaritatii". Evenimentul va avea loc la Bucuresti la Hotel Marshal Garden.
Data: 2012-10-26 postata in: Stiri IES
Miercuri 24 octombrie 2012, IES a organizat o dezbatere privind economia sociala in cadrul unei intalniri cu dna Sybille Mertens, la care au participat practicieni, universitari si cercetatori din domeniul economiei sociale. Va invitam sa urmariti inregistrarea video a intalnirii.
Data: 2012-10-26 postata in: Stiri IES
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, prin intermediul Institutului de Economie Sociala, a primit premiul "Misiune imposibila: antreprenoriatul social" pentru campania "Antreprenoriatul social: realitatea lor sau realitatea noastra?", campanie care a avut ca scop blocarea proiectului de Lege a Antreprenorului Social, desfasurata in perioada mai 2011- noiembrie 2011
Data: 2012-10-23 postata in: Stiri IES
Proiectul de Lege privind Antreprenorul Social a primit astazi aviz negativ in cadrul intalnirii Comisiei de specialitate.
Data: 2012-10-23 postata in: Stiri IES
Miercuri, 24 octombrie, IES organizeaza o intalnire referitoare la economia sociala din Belgia. Invitatul special al acestei intalniri este dna Sybille Mertens.
Data: 2012-10-23 postata in: Stiri IES
Forumul organizatiilor neguvernamentale din Regiunea Marii Negre are loc la Bucuresti in perioada 24-25 octombrie si este organizat de Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din Romania (FOND), cu sprijinul Ministerului roman al Afacerilor Externe si al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. Editia de anul acesta pune accent pe participare si incluziune, abordand teme precum antreprenoriatul social si incluziunea sociala, mobilizarea comunitatilor, tineret si participarea la procesul de luare a deciziilor.
Data: 2012-10-01 postata in: Stiri IES
Duminica 30 septembrie 2012, IES a trimis catre Ministerul Muncii propunerile de modificare la proiectul de Lege a Economiei Sociale, propuneri care au insumat opinia a 16 organizatii ale economiei sociale din tara.
Data: 2012-09-27 postata in: Stiri IES
Institutul de Economie Sociala a organizat in Bucuresti in data de 19 septembrie 2012, seminarul cu tema "Actori cheie ai economiei sociale in sectorul financiar si de asigurari".
Data: 2012-08-23 postata in: Stiri IES
Extreme Training pune la dispozitie gratuit 10 video cursuri despre antreprenoriat.
Data: 2012-08-14 postata in: Stiri IES
Institutul de Economie Sociala selecteaza 30 de persoane dintre managerii de intreprinderi sociale participanti la Scoala de Antreprenoriat in economie sociala, in vederea participarii la programul de consultanta "Planul de afaceri, o realitate".
Data: 2012-08-06 postata in: Stiri IES
FDSC prelungeste termenul pana la care se pot transmite formularele organizatiilor sau grupurilor informale din randul carora va selecta in cadrul programului Asocierea: o sansa pentru agricultori, o organizatie sau un grup informal de agricultori dintr-o comunitate rurala din judetele Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, unde agricultura reprezinta o activitate economica de baza.
Data: 2012-08-06 postata in: Stiri IES
Vineri, 3 august 2012 a incetat din viata domnul Vasile Palera, Presedintele SCM Certa Grup Ramnicu Valcea.
Data: 2012-08-02 postata in: Stiri IES
FDSC va selecta in cadrul programului "Asocierea: o sansa pentru agricultori", o organizatie sau un grup informal de agricultori dintr-o comunitate rurala din judetele Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, unde agricultura reprezinta o activitate economica de baza.
Data: 2012-07-25 postata in: Stiri IES
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC), prin intermediul Institutului de Economie Sociala (IES), lanseaza cererea de aplicatii pentru programul "Asocierea: o sansa pentru agricultori". Scopul programului este acela de a ajuta organizatiile de agricultori sau grupurile de intitiativa dintr-o comunitate rurala, sa creeze o intreprindere sociala agricola.
Data: 2012-07-18 postata in: Stiri IES
Scoala de Antreprenoriat in Economie Sociala si-a inchis portile. 119 absolventi au primit diploma de "Antreprenor in economia sociala". Selectati in urma unui anunt adresat managerilor si viitorilor manageri de intreprinderi sociale si publicat de IES in luna martie, cele 119 persoane au participat la programul de formare "Scoala de Antreprenoriat in Economie Sociala", organizat in cadrul proiectului strategic "PROMETEUS - Promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene".
Data: 2012-07-18 postata in: Stiri IES
Organizatiile neguvernamentale care au activitate economica si vand bunuri sau servicii catre persoane fizice, sunt obligate sa aiba case de marcat fiscale si sa emita bon fiscal catre cumparatorul persoana fizica, in conformitate cu textul actualizat al OUG 28/1999.
 1  2  3  4  5  6  7 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile